söndag 29 november 2009

Saker som tål att tänkas på (eller inte)

* Pizzahaket på Åsögatan har aldrig några gäster, och väldigt märkliga öppettider, typ inte öppet allt under tider då man vill äta pizza tex, lördagar och söndagar (bakistider) eller kväller (middag). Jag är helt säker på att det är en front för nått, de tvättar pengar där, handlar med vitt pulver och sånt. Är inte alls färgad av snabba cash...
* Affär på Ringvägen med tvivelaktigt sortiment. Är det en presentaffär, skräpaffär eller kanske en front. Såklart tror jag på det sista alternativet. Seriös hur man en affär som säljer otroligt fula barnkläder, foppastövlar, spikmattor (typ hemmagjorda), skumgummibollar gå runt? Det är ett mysterium.
* Konstig tant som bor på vår gård. Hon har inte tvättar håret sen 93, och det var nog då hon klippte sig sist. Hon bor eller hänger väldigt mycket med sin mamma/syster, oklar ålder. Men vad gör hon? Vad lever hon av och hur tänkte hon med sitt hår? Påminner mig om konstiga guinness-rekordboks-människor som inte klippt naglarna så att de hade börjat krulla sig och växe runt, runt. Varför gör man så? Snälla sluta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar