fredag 5 mars 2010

Ring P1!

Jag har blivit helt besatt, här kommer några godbitar:

* Äldre person ringer in och klagar, kan inte komma till punkt, eller poäng för den delen...
* Äldre person är jättearg på invandrare/ungdomar/regeringen/pensionen och tycker att om man gnäller så händer det saker. Men att gnälla kommer man ingenstans med, gör nått!
* En vänlig man ringer in och börjar prata lite men sen, på en grisblink hasplar han ur sig både den ena och andra rasistiska kommentaren. Herre-min-ge! Det är 2010 nu. 2010!
* Rot- och Rut-avdrag drar fram all möjlig ilska hos folk. Jag förstår inte poängen alls! Det är väl skitbra att ALLA kan skaffa hjälp och inte bli ruinerad på kuppen! Människor slipper jobba svart och får både pensionspengar och andra förmåner. Men, hey, nu gnäller vi istället, för det är nog bara rika personer som håller på med-sånt-där. Vilket skitsnack.

När man passerar 60-sträcket verkar det som man får en massa tid, och den tiden använder man gärna till att ringa in till radio och gnälla. Skaffa en hobby är mitt råd! Bli mer positiv! Invandrare är inte farliga, inte ungdomar heller och det är inte fult att betala någon för att städa ens hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar